Το Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών ΕΠΙΟΝΗ διοργανώνει στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2020, με την υποστήριξη του γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, την 4η συνάντηση με επίκεντρο τους ανεπίσημους φροντιστές. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαικής και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.

Η εκδήλωση θα αναφερθεί σε τρόπους αντιμετώπισης της κατάθλιψης και στην Ευρωπαϊκή διάσταση του φαινομένου που επηρεάζει ασθενείς και φροντιστές.

Να σημειώσουμε ότι εκκρεμεί η υλοποίηση της Ευρωπαϊκής οδηγίας για φροντιστές.

Η διήμερη συνάντηση θα φιλοξενήσει σημαντικούς επιστήμονες όπως τον καθηγητή ψυχιατρικής κ. Γιώργο Χριστοδούλου, τον Δρ. Δημήτριο Κόντη, την Δρ. Καλλιόπη Παναγιωτοπούλου. τον Καθηγητή Philip Gorwood, πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ψυχιατρικής Εταιρείας (EPA) την Ψυχίατρο κα Γεωργία Μπαλτά και εκπροσώπους φροντιστών.Ο κ. Χάρης Κούντουρος θα εκπροσωπήσει το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Η ΕΠΙΟΝΗ θα συνεργάζεται με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τις οργανώσεις  Eurocarers, CVBF, ΕΔΡΑ, Πανελλήνια Ομοσπονδία ατόμων με Σκλήρηνση κατά πλάκας, Άνεμο Ανανέωσης, Spanish, Serbian και Belgian Brain Council για την την πραγματοποίηση αυτών των διαδικτυακών εκδηλώσεων

Δηλώσεις συμμετοχής στο webinar της 28.9.2020:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_1ENSNG2QSGWWDoPK2LgF8A

Δηλώσεις συμμετοχής στο webinar της 29.9.2020:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_6uW1cpjeSS2oyf8F3LAuog

Μετά την εγγραφή, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής 

Τα webinars θα πραγματοποιηθούν χάρη στην ευγενική χορηγία των εταιριών Interamerican, Pfizer, Novartis και ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το www.psychologynow.gr  

https://dailypharmanews.gr/