Η ΕΠΙΟΝΗ σε συνεργασία με τους φορείς ΠΕΨΑΕΕ, ΕΔΡΑ, Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π.Σακελλαρόπουλος, obrela, Αυτοεκπροσώπηση και Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού διοργάνωσε με επιτυχία την Τετάρτη 4 Μαίου 2022, στο Ίδρυμα Καψάλη, στην Αίγινα την 1η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Η θεραπευτική χρήση της τέχνης στην Ψυχική Υγεία”.

Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στα Ελληνικά και Αγγλικά ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και διοργανώθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ “Art4Me”.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επαγγελματίες που υποστηρίζουν άτομα με ψυχική νόσο μέσω της τέχνης από τους φορείς Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», ΠΕΨΑΕΕ, Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελαρόπουλος. Συμμετείχαν επίσης άτομα με ψυχική νόσο από τον φορέα Αυτοεκπροσώπηση. Τα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της κας Εύης Μυλωνάκη που μας άφησε φέτος. 

Η ανοιχτή εκδήλωση  “Η θεραπευτική χρήση της τέχνης στην Ψυχική Υγεία” πραγματοποιήθηκε στον όμορφο χώρο του Ιδρύματος Καψάλη στην Αίγινα και μεταφώθηκε διαδικτυακά.

Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν οι:  www.psychologynow.gr, https://healthdaily.gr/ και www.iatronet.gr